10 funksjonelle ideer for en liten leilighet

En liten leilighet er en ekte skatt og et stabbur av de mest interessante interiørideene. Det er i små størrelser designere viser sitt profesjonelle potensiale til det fulle. Tross alt er et stort rom alltid lettere å ordne enn et lite rom. Det viktigste her er å ordne plass- og lagringssystemene ordentlig. Hvordan kan dette gjøres? Vi fant 10 originale løsninger!

1. Veggen som ikke eksisterer

Når en ett-roms leilighet trenger å bli sonert, men du ikke vil tøffe plassen, kan du gjøre dette ved å bruke en lysgjennomsiktig skillevegg. Det vil bidra til å skape en intim atmosfære i soveromsområdet, skille den fra hovedrommet og gjøre atmosfæren lys, avslappet..

2. Kantine være!
Mange mennesker nekter spisestuen på et lite kjøkken, fordi de tror at det tar mye plass. Hvis du plasserer en liten sofa nær veggen og fester et kompakt rundt bord til den, og holder flere sammenleggbare stoler i nærheten, vil spisestuen passe perfekt selv i en leilighet med et areal på 25 kvadratmeter..

3. Hvite møbelfronter
Hvit farge skjuler perfekt ufullkommenhetene i rommet, spesielt hvis det er et lite rom. Derfor anbefales designere å velge lette møbler, og installere skap med hvite (helst blanke) fasader på kjøkkenet. For balanse kan du legge til noen få lyse aksenter, da vil interiøret ikke se kjedelig og ensformig ut..

4. Justerbar belysning
En av frelserne på liten plass er lys. Det skal være mye av det i en liten leilighet. For små størrelser anbefales det å velge funksjonelle armaturer som er justerbare i lengden og kan festes i forskjellige posisjoner. Ikke vær begrenset til en lysekrone. Det er verdt å vurdere ytterligere belysning i taket, møbler, sette flere lysanordninger på nattbordene og henge lampetter på veggene.

5. Forkle fra små fliser
For kledning av et lite kjøkken, anbefaler interiørarkitekter å bruke små fliser for å visuelt utvide plassen. I tillegg ser hun mye mer attraktiv ut enn stor.

6. Vellykket forkledning
Oftest blir eiere av små biler møtt med det samme problemet – hvor de kan skjule soveplassen. Det er en veldig enkel og effektiv måte, det vil være spesielt bra der sengen er i en nisje. For slik regulering trenger du et gardin og flere stenger for å sikre det. Resultatet er en utmerket forkledning for en soveplass i et enkeltrom..

7. Bak skapet Vellykket arrangement av møbler i en liten størrelse Det er en annen like effektiv måte. Du kan dele rommet i to deler, og sette et stativ eller et grunt skap midt på det. Plasser soveromsområdet på den ene siden, og stuen på den andre.

8. Lagring i tak
I en liten leilighet er det fasjonabelt å bruke til og med taket, eller rettere sagt, plassen under det, til å lagre ting. Lag for eksempel veggskap med åpne hyller som du kan få tilgang til fra forskjellige sider..

9. Stor hyller Funksjonshyller En hyller er mye mer passende i en liten leilighet enn en tradisjonell garderobe. Alt fordi. At den bare tar plass mot veggen og lar deg bevege deg fritt rundt i rommet. Den er veldig romslig, og du kan lagre mange ting i den. Og også, hvis ønskelig og nødvendig, kan det bli et reguleringselement..

10. Kompakte løsninger Laconic design av et lite bad Små rom krever alltid en ikke-standard tilnærming til design. Dette gjelder også små bad. For et bittelitt kombinert bad må du lete etter rørleggerarbeid med lakonisk design. Det er verdt å ta vare på skapet umiddelbart under vasken..

Leave a Reply

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *