Det skal være kult å få nytt bad!

Å renovere eller innrede et helt nytt bad er en stor beslutning som krever planlegging og overveielser. Du har mange muligheter – og skal ta mange valg!

Hos Kvik mener vi at det skal være like kult å designe og innrede det nye badet ditt, som det er å nyte det ferdige resultatet. Vi har derfor samlet masse inspirasjon, gode råd og vurderinger som kan hjelpe deg med å skape drømmebadet ditt.

Har du spørsmål eller trenger veiledning, er du alltid velkommen i en av butikkene våre. Her kan du få gratis rådgivning og sparring med våre eksperter, og samtidig se det store utvalget av baderomsmøbler og tilbehør til badet.

Gode råd når du skal designe og innrede nytt bad

  • Vurder hva som fungerer godt – og mindre godt – på det nåværende badet. 
  • Tenk over hvordan du og familien bruker badet i hverdagen, og hvor mye plass dere trenger. 
  • Hent inspirasjon og få ideer til valg av materialer, farger og tilbehør.

RENGJØRING OG VEDLIKEHOLD

Bruk de rette metodene og rengjøringsmidlene, og badet vil holde seg vakkert og rent i mange år. Få ekspertens gode råd for rengjøring av håndvask og baderomsmøbler. 

Bad

BEDRE BADEROMSINNREDNING

Jo bedre du har definert behovene dine, jo enklere og morsommere er det å innrede det nye badet. Vurder bl.a. hvor mye oppbevaringsplass du har bruk for, og om det skal være plass til flere personer samtidig. 

HVA KOSTER ET NYTT BAD?

Går du med tanker om å renovere, eller skal du innrede et nytt bad? Da har du nok også vurdert hvor mye et nytt bad koster. Svaret avhenger selvfølgelig av dine spesifikke behov og ønsker – og derfor er det viktig å starte med å finne ut av hvordan drømmebadet ditt ser ut.

TILBEHØR TIL BADET

I tillegg til underskap med vask har vi et utvalg av kule baderomsmøbler og tilbehør. Trenger du ekstra oppbevaringsplass, kan løsningen være et av de matchende høyskapene eller et speilskap. Vi tilbyr også praktiske gummimatter og innsatser, slik at du kan innrede og organisere innholdet i skuffene dine. Prikken over i-en på badet er de personlige detaljene – gå på oppdagelsesferd i utvalget vårt av speil, hyller, såpeholdere, belysning og mye mer.

GJØR BADEROMSMØBELET KOMPLETT

Til hver vask med underskap er det valgt ut et anbefalt blandebatteri som gir en gjennomført stil og sikrer deg enkel rengjøring. Men vi vet godt at smak og preferanser varierer, så derfor har du frihet til å velge nøyaktig det blandebatteriet du helst vil ha til badet ditt.

RENGJØRINGSVENNLIGHETEN ER PÅ TOPP

Det er de færreste som har lyst til å bruke masse tid på rengjøringen av badet. Alle baderomsmøbler og håndvasker fra Kvik er fremstilt av rengjøringsvennlige materialer – og designet for å holde seg pene og rene på enklest mulig måte. 

Vi anbefaler at du bruker riktige pleie- og rengjøringsmidler og vasker badet minst én gang i uka. Unngå for sterke rengjøringsmidler, skurepulver og skuresvamper, da de sliter unødvendig mye på overflaten til vasken og baderomsmøbelet.

Leave a Reply

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *