Informasjonskapsler

Generelt
Dette nettstedet tilbys av Dettebarei.com Under kan du lese om vår bruk av informasjonskapsler, som er den informasjonen vi samler inn om dine bevegelser på nettstedet vårt. Du kan også lese om hvordan vi behandler personopplysninger.

Informasjonskapsler

Når du besøker Dettebareis nettside, installerer vi automatisk en eller flere informasjonskapsler på enheten din (PC, bærbar datamaskin, nettbrett eller smarttelefon osv.).

Hvordan unngår jeg informasjonskapslene?

Hvis du ønsker å unngå at vi installerer informasjonskapsler på enheten din (PC, bærbar datamaskin, nettbrett eller smarttelefon osv.), kan du velge bort disse i nettleseren på enheten.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren og som ved tilbakevendende besøk også gjenkjennes av nettstedet. Informasjonskapselen gjør det mulig å sende spesifikk informasjon til nettleseren din. En informasjonskapsel kan inneholde tekst, tall eller f.eks. en dato, men personlige opplysninger blir ikke lagret på en informasjonskapsel. Den er ikke et program, og den kan ikke inneholde eller overføre et virus.

Hvor lenge oppbevares informasjons-kapsler?

De informasjonskapslene som er sendt til deg, blir oppbevart i maks. 24 måneder fra forrige gang du var inne på nettstedet vårt. Hver gang du går inn på nettstedet vårt på nytt, forlenges perioden. De gjeldende informasjonskapslene oppbevares derfor i 24 måneder fra det siste besøket ditt på nettstedet vårt.

Hva bruker vi informasjons-kapslene til på nettstedet vårt?

For å fastlegge hvem som besøker nettstedet vårt, bruker vi informasjonskapsler til å føre geografiske og brukerrelaterte statistikker. På den måten har vi muligheten for å tilpasse og opprette innhold som passer dine og andre brukeres interesser når dere navigerer på Dettebareis nettside

.Informasjonskapsler fra tredjepart

Dettebarei benytter geolokasjonsdata fra tilbyderen MaxMind. Helt konkret blir det installert en informasjonskapsel på enheten din (PC, bærbar datamaskin, nettbrett eller smarttelefon osv.) når du besøker Dettebareis nettsted. Den forteller oss hvor du besøker oss fra og gjør at vi kan levere innhold deretter. Det kan f.eks. være å vise deg den nærmeste butikken i forhold til plasseringen din.

Informasjonskapsler fra annonsenettverk

På denne hjemmesiden settes det ytterligere informasjonskapsler fra Google. Disse informasjonskapslene brukes til å målrette annonser mot deg basert på hva som vurderes å være mest relevant ut fra innholdet på de sidene du besøker, og også de du har besøkt tidligere. Vær oppmerksom på at denne målrettingen skjer på andre sider i tillegg til dette nettstedet.

Kontaktopplysninger
DETTEBAREI
Adresse: Øvre Langgt.48 3110 Tønsberg, Norge
Telefon: +4733300640
E-post: [email protected]